Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Masszázs képes leírás - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu
részletek »

Masszázs - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigetszentmiklos.tlap.hu » Masszázs
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aranykézmasszázs

Aranykézmasszázs

A masszázs hajdan és ma A masszázs ilyen-olyan formáját vagy a kézrátételt évezredeken át alkalmazták gyógyításra vagy a betegek fájdalmának enyhítésére. Az antik görög és római orvosok számára a masszázs a gyógyítás és a fájdalomcsillapítás egyik fő eszköze volt. A Kr. e. V század elején Hippokratész, 'az orvostudomány atyja' a következőket írta: 'Az orvosnak sok mindenben járatosnak kell lennie, de elsősorban a dörzsölésben. Mert a dörzsölés helyére ránthat egy kilazult ízületet, vagy kilazíthat egy éppenséggel merev ízületet:' Plinius, az ismert római természetgyógyász állandó masszázsban részesült, hogy megszabaduljon az asztmájától, Julius Caesart pedig, aki epilepsziás volt, naponta tetőtől talpig végigcsipkedték, hogy könnyítsenek neuralgiáján és kínzó fejfájásain. Róma bukása után, a Kr. u. V században Európában keveset fejlődött az orvostudomány, a klasszikusok tanainak tanulinányozása és továbbfejlesztése az arabokra maradt. Avicenna, a XI. századi arab filozófus és orvos Kánon című művében megjegyezte: a masszázsnak az a célja, hogy 'eloszlassa az izmokban levő fáradt s testedzés híján benn rekedt anyagokat'. A középkori Európában megvetették a test örömeit ...

Dinasztia Szépségszalon

Dinasztia Szépségszalon

Komplex mélymeleg masszázs, Mélymeleg pakolás, Cellulitkezelés-helyi fogyasztás tekercseléssel, Fogyasztó kezelés masszázzsal és tekercseléssel, Talpmasszázs, Relaxáló, stresszoldó masszázs, Hátmasszázs, Svédmasszázs A masszázs bejelentkezés alapján történik. Az árlistában megtalálhatók a különböző masszázsok árai. Sőt bérletet is lehet vásárolni. Tököli és Árpád út sarok Szigetszentmiklós 2310

Erő forrás A masszázs csodálatos hatása

Erő forrás A masszázs csodálatos hatása

Az Erő forrás alternatív gyógyászatban foglalkozunk talpmasszázzsal, amit külön erre a célra kialakított szobában végzünk. A kar-, hát- és testmasszázst a problémától függően ajánljuk. A masszázsok hatékonyságát prána energiákkal fokozhatjuk az adott területen. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Berze Ágnes pedikűrös és masszőr vagyok, 2003 óta foglalkozom lábápolással és talpmasszázzsal. Az alternatív gyógymódokkal, energetikával, természetgyógyászattal - Prána kezelések, Élő forrás - 2005 óta ötvözöm masszázsom és fejlesztem önmagam, valamint tudásom. Nagy figyelmet fordítunk az öngyógyító folyamatok beindítására, a méregtelenítésre mind az energiák, mind a talpmasszázs alkalmazása során. Hetyéssy Tamás Prána mester-tanár, Élő forrás avatómester vagyok. 1998 óta foglalkozom alternatív gyógyászattal, ezen belül: hipnózissal, természetgyógyászattal, meditációkkal, autogén tréninggel, előző életes utazásokkal, szellemgyógyászattal, ezotériával. Tudásom átadását - 9 évnyi felkészülés után - méregtelenítő, alternatív természetgyógyász tanfolyamok keretében végzem az Erő forrás természetgyógyász üzletben. Megismerkedtem többféle energetikai irányzattal, tanítóval, nagymesterrel, akik pozitívan befolyásolták fejlődésemet. Elvégeztem két főiskolát (JGYTF, SOTE), hogy elsajátítsam az egyéni és csoportdinamikát.

Masszázs az otthonodban!

Masszázs az otthonodban!

A masszázs egyedülálló jótétemény: pihenteti és regenerálja a szervezetet, simogatja a lelket, megteremti a biztonság és gondoskodás érzését. Az oldalon találhatóak információk a svéd-masszázsról, a talp-masszázsról és ellenjavallatairól. Arról hogy kiknek ajánlott a masszázs. Ezen felül a masszázs és a reflexológia történetéről is lehet olvasni.

Nagy Éva gyógymasszőr

Nagy Éva gyógymasszőr

Egészalakos frissítő gyógymasszázs A hátizmokkal kezdem, aztán a farizmokkal folytatom, lábak, talpak, karok, váll és végezetül fejmasszázs. A fejmasszázsnál kiemelném a szellemi teljesítmény fokozását, a fejfájás megszüntetését. A testmasszázs jótékony hatásai: enyhíti a stresszt, szorongást, depressziót, a hátfájást, elősegíti a nyakfájás és azon belül a meszes lerakódások feloldódását, enyhíti a túlterhelést, a magas vérnyomást, a kimerültséget. Lehetővé teszi a szívritmus, a vérnyomás és a vérkeringés normalizálódását, jobb alvást biztosít. Fokozza az izmok teljesítőképességét. A természetes alapanyagú olajok használata szép bőrt eredményez. A masszázst a hagyományos gyógyászati módszerek kiegészítéseként, betegségek megelőzésére és a szervezet felfrissítésére ajánlom. Panaszmentesen is legalább havi egy alkalom javasolt - mert Ön megérdemli! Fogyasztó, zsírégető masszázs A fogyasztómasszázs fahéjolajjal történik, a hasra és combra paprika ajánlott. Legalább 10 alkalom javasolt. Érdeklődjön a kedvezményes masszázsbérlet iránt. Fülgyertyázás - 3 alkalom javasolt.

Tuti menü