Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégek képes leírás - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu
részletek »

Cégek - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigetszentmiklos.tlap.hu » Cégek
Keresés
Találatok száma - 30 db
Áruház teljes zsindelyválasztékkal

Áruház teljes zsindelyválasztékkal

. Zsindely webáruházunk kínálata magába foglalja a zsindellyel fedett tetők összes elemét tartozékokkal együtt. Nálunk nem csak a csúcsminőségű bitumenes zsindelyeket találja meg, hanem a rétegrendet követve az OSB lapokat, az alátétlemezek több fajtáját, a szellőzők széles kínálatát, a hófogókat, zsindelyszöget, zsindelyragasztót és a bádogos termékeket, mint az oromszegély-, ereszszegély-, oldal- és falszegély lemezek. Megrendelését a webáruházban, e-mailben és telefonon is leadhatja, melyről visszaigazolást küldünk. Az árut személyesen is átveheti raktárunkban, de a házhoz szállítást is meg tudjuk oldani. Megrendeléséről visszaigazolást küldünk. Amennyiben elfogadja a dokumentum tartalmát, választhat az alábbi fizetési és szállítási ( áru átvételi) lehetőségek közül: készpénzes fizetés és személyes átvétel az irodánkban, vagy előre utalás és házhoz szállítás, a fuvarköltséget felvállalva. A fuvarozás futárszolgálattal és utánvéttel csak kis súlyú egy darabos termékeknél lehetséges, viszont az áru átvétele a megrendelés utáni napon megtörténhet.

Ász-Kolbász Kft.

Ász-Kolbász Kft.

Szigetszentmiklósi húsfeldogozó, kolbászkészítő cég. Cégünk a húsipar területén tevékenykedik és húsfeldolgozással, húskészítmény-gyártással foglalkozik. Az Ász-Kolbász Kft. egy magán kézben lévő családi vállalkozás, mely Szigetszentmiklóson üzemel 1990. óta. Kezdetben minimális választékkal indultunk, amit folyamatosan bővítettünk. Az induló műszaki berendezések is több lépcsőben lecserélésre kerültek, amíg egy korszerű üzemet sikerült létrehozni. 1998-ban megteremtettük a főzési feltételeket. Termékeinket vákuum csomagolni is tudjuk. Legújabb fejlesztésünk egy DIXIE skin szeletelő és csomagoló gépsor, mellyel egalizált, a legmodernebb követelményeknek megfelelő kis kiszerelésű termékeket tudunk gyártani. Az 1999-es év végére elértük a HACCP besorolást ... húsáru, húsfeldolgozás, húsipar, fehérpecsenye, főtt császárszalonna, füstölt áru, füstölt császárszalonna, húskészítmény, lángolt kolbász, lókolbász, vastagkolbász ... Kapcsolat: ÁSZ-KOLBÁSZ KFT. Magyarország TELEKI U. 26. 2310 SZIGETSZENTMIKLÓS, PEST MEGYE, Telefon: 24/410-770, Fax: 24/515-581, GEO: 47.351936, 19.056285, E-mail: Üzenet küldése, Honlap: www.aszkolbasz.hu ...

ÁTI Sziget Kft.

ÁTI Sziget Kft.

A 2002. március 1-jétől ÁTI-Sziget Ipari Szolgáltató Központ Kft. néven működő cégünk az egykori Csepel Autógyár területéből 80 hektárnyi részt vásárolt meg a rajta lévő épületekkel együtt. Ez az ingatlan együttes a Csepel-szigeten, Budapesttől 12 km-re délre, Szigetszentmiklós város és Szigethalom község között található. Megközelítése kiváló. Budapestről Halásztelken, Szigetszentmiklóson, vagy Dunaharasztin keresztül érhető el. Mindegyik útvonalon lehet csatlakozni az MO-s körgyűrűre. A Budapest/Fehihegy közforgalmi repülőtér 25 km-re fekszik az ÁTI-SZIGET Kft.-től, míg a vízi szállítás a Budapest-Csepel Szabadkikötőből oldható meg (16 km).Az ipartelep tömegközlekedéssel Budapestről a Ráckevei HÉV-vel, illetve Volán járatokkal könnyen elérhető. A legközelebbi MÁV állomás Taksonyban és Soroksáron található. A telephely 80 hektárján 190 ezer nm felépítmény (gyárcsarnokok, irodaházak, raktárak) található. Ezek jelentős része hasznosításra vár. Több csarnokban folyik termelés. A területen működő cégek részére teljes körű ipari parki és infrastrukturális szolgáltatást nyújtunk. A rendelkezésre álló infrastrukturális kapacitásaink lehetővé teszik olyan tevékenységek, technológiák ...

Avasweb Weblapkészítő Kft.

Avasweb Weblapkészítő Kft.

Az Avasweb Kft., teljeskörű szolgáltatást nyújt az internetes piacszerzés területén. Piackutatást végzünk, kialakítjuk cége online arculatát, elkészítjük weblapját - webáruházát, tárhelyünkön biztosítjuk a zavartalan működését, beregisztárljuk a domain nevét, elvégezzük a keresőoptimalizálást, és a linképítést.

Bako Hungária Kft.

Bako Hungária Kft.

A Bako Hungária Kft.-t 1991-ben alapította, a magyar részről 80 cukrász és pék közreműködésével létrejött, Cukrász Kft. és a németországi Baden-Würtenberg tartományi szövetkezeti Bäko központ. Az akkor 100 éves múlttal rendelkező, német pék és cukrász szövetkezet a magyar kollégáknak kívánt segíteni a termelésükhöz szükséges alapanyag, eszköz és gép centralizált beszerzésében. A Bako Hungária Kft. formában működik. Az alapítástól - 1993 év nyarától - töretlen fejlődés jellemzi a vállalkozást. 1994-ben telekvásárlással, 1995-ben Szigetszentmiklóson egy zöldmezős beruházással egy korszerű raktárbázis jött létre, ahol a C+C-ben a termeléshez szükséges eszközök méltóképpen kerültek bemutatásra. 1996 végén a német szövetkezeti központ (DGRV) segítségével berendezett bemutatóteremben, továbbképzésekkel és sütési bemutatókkal állunk a cukrászok, pékek rendelkezésére. Mára már országos túrajáratokkal látjuk el a cukrászokat és pékeket korszerű, egyre változó anyagokkal, eszközökkel. Az edddigi raktárbázis 2000 óta egyre szűkebbnek bizonyult, ezért 2004 nyarától Szigetszentmiklós Ipari Parkban egy újabb, korszerűbb raktárbázis építésébe kezdtünk. Az új raktár, C+C, bemutatóterem és ...

Burkolhat Kft.

Burkolhat Kft.

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Charlotte Cosmetic

Charlotte Cosmetic

A Charlotte Cosmetic Magyarország legszélesebb kozmetikai termékválasztékát előállító közép méretű gyártó vállalkozás. Termékei között a dekor kozmetikumok kivételével az összes higiéniai kozmetikum csoport megtalálható. A Charlotte Cosmetic önálló tevékenysége mellett vállal áruházláncok, kereskedelmi cégek részére Privat Label (saját márkás) termékek igény szerinti fejlesztését, bérgyártását. A cég hitvallása, hogy magyar vevők részére magyar árakon, de nyugat-európai minőséget állítson elő. Cégünk kiváló fejlesztői háttérrel igyekszik a legmagasabb színtű elvárásoknak is megfelelni, legyen az bérgyártási megbízás, vagy saját termékeink minőségi fejlesztése. A gyártási folyamat egészében szigorú minőségbiztosítási rendszerrel, valamint kifogástalan higiénás feltételekkel érjük el, hogy termékeink a legismertebb márkázott termékekkel is játszi könnyedséggel vegyék fel a versenyt.

Ciprus Kert

Ciprus Kert

kerttervezés: kertjének esetleges megtervezése díjtalan abban az esetben, ha a kert kivitelezésével minket bíz meg. kertépítés: komplett kertek építése a kerttervezéstől a generál-kivitelezésig. Növények ültetése, gépi terepmunka, termőföld szállítása, sziklakert építése, kerti tó építése. Csobogó, patak, kerti utak, tipegők építése. Füvesítés magvetéssel, gyepszőnyeg telepítése, gyepszőnyeg szállítása. tóépítés, kerti tó: Ön, és kertje még jobban összhangba kerülhet a természettel, egy hangulatos kerti tó megépítésével. Kerti tavainkat minőségi Oase tófóliából készítjük. csobogó, patak építése: a kerti tó a kert elengedhetetlen kelléke, amivel a természetes hatást tudjuk fokozni. Egy kis vízzuhatag akár előre gyártott patakelemből, vagy formára alakítható patakfóliából készítsük is el. automata öntözőrendszer: Toro, Hunter, Rain Bird automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése. A 21. századi modern kertépítés meghatározó momentuma minőségi, hosszú élettartalmú öntözéstechnikai anyagok alkalmazásával, melyek az Ön és családja idejét takarítják meg. Az általunk szerelt automata öntözőrendszerekre 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk. gyepszőnyeg telepítése: azonnal kész, zöld pázsitot kap kertünk a gyepszőnyeg, vagy gyeptégla lerakása után. füvesítés magvetéssel: a füvesítés másik, kezdetben költségkímélőbb módja ami több idővel és energiával párosul.

Dunamotel

Dunamotel

A Motel kemping projekt a Bauhaus-szal szemben a dunai oldalon épül. Kiváló fekvése kellemes pihenést, kikapcsolódást fog nyújtani az átutazó vendégek részére. Ehhez a projekthez keresünk befektetőtársakat megfelelő ingatlanbiztosíték mellett. A honlapunkon részletes tájékoztatást olvashatnak a befektetési konstrukcióról, az üzleti tervről és egyéb információkról. A Projekt jelenleg az engedélyezési szakaszban van.

Hirdetés
El-Alarm Kft.

El-Alarm Kft.

Az El-Alarm Kft. családi vállalkozás keretein belül jött létre, 1997 decemberében. A Budapesti székhely után, 2002-ben megnyitottuk második üzletünket Budapesttől 20 km-re, Alsónémedin. 2006 elején harmadik üzletünk is megnyílt Szigethalmon. Árukínálatunkban megtalálható minden, amire a villamossággal kapcsolatban szükség lehet. Épületautomatizálás Elektromos szerelvények értékesítése Vagyonvédelmi és kapumozgató rendszerek forgalmazása Szaktanácsadás 2351 Alsónémedi, Fő utca 53.

Elsner Kft.

Elsner Kft.

Az Elsner Kft. egy modern, innovatív szerszámgyártó cég Budapest határában, Szigetszentmiklóson. Magasan képzett, többéves tapasztalattal rendelkező megbízható szakembereket foglalkoztatunk az alábbi területeken: - szerszámgyártás, bérmegmunkálás, - CNC automata esztergálás, - CNC egyedi gyártás, - lézerhegesztés, - szerszámtervezés (CAD/CAM). Fő tevékenységi körben műanyagfröccsöntő-, kivágó-, hajlító, magasnyomású könnyűfémöntő-, sorjázó-, flakonfúvó szerszámokat és szerszámalkatrészeket gyártunk. Készen állunk bérmunka vállalására is, melynek keretében huzal- és tömbszikraforgácsolást, illetve marást (2D, 3D, HSC) tudunk kivitelezni. Szerszámgyártást 5000 kg, illetve 800 x 1100 mm szerszámméret erejéig vállalunk. Igényes ipari termékek gyártószerszámait készítjük hazai megrendelőinknek és nagyhírű autóipari beszállítóknak Németországba, Nagy-Brittaniába és Svédországba. Modern gépparkunkat folyamatos beruházással fejlesztjük, így biztosítani tudjuk, hogy megfeleljünk az európai szintű ipari termelés követelményeinek.

Első Magyar Pékpont-rendszer Kft.

Első Magyar Pékpont-rendszer Kft.

Fő profilunk a készresütött, gyorsfagyasztott finompékáruk gyártása, forgalmazása. Választékunkban a hagyományos sütödék kínálata található - kakaós csiga, ízes levél, túrós táska, töltött párnák, pogácsák, muffinok, croissantok többféle töltelékkel. Termékkörünket folyamatosan bővítjük, fejlesztjük. Jelenleg közel 70 féle sütemény közül választhatnak partnereink. A gyártást európai színvonalú, új építésű, korszerű gépekkel felszerelt üzemünkben végezzük, ahol szigorú minőségi, technológiai előírások szerint dolgozunk. Ezek további megtartása érdekében vezettük be az ISO 9001:2000-es minősítési rendszert. A még szigorúbb élelmiszerbiztonsági követelményrenszer az IFS ( Nemzetközi Élelmiszer Szabvány) szerinti működés biztosítja a termékek nyomon követhetőségét, az alapanyagok beérkezésétől a késztermék kiszállításáig. A higiéniai követelmények betartását a hosszú, igazán minden részletre kiterjedő eljárás során bevezetett és elsajátított HACCP rendszer következetes alkalmazása biztosítja. Nagy gondot fordítunk a felhasznált alapanyagok kiváló minőségére is. Beszállítóinkkal az évek során kialakult kapcsolat a garancia erre.

Erdős és Fia

Erdős és Fia

Erdős és Fia Asztalosműhely - Szigetszentmiklós Cégünk 1992-ben alakult. Általános faipari gépekkel felszerelt 200m2-es műhelyünk van. Alkalmazottaink száma 6 fő. Nagyobb munkák esetében alvállalkozókat foglalkoztatunk, saját irányítás mellett. Autóparkunk: 3 személyautó és 1 tehergépjármű. Főbb profilunk: Lépcső, lépcsőkorlát, galéria (íves, hajlított és hagyományos kivitelben) Exkluzív, faragott lépcsők Falburkolatok mindenfajta kivitelben Bútorok egyedi méretekben (modern, stíl) Konyhabútor (modern, hagyományos, fafrontú) Üzlethelyiségek komplett berendezése Fafaragás, restaurálás Szabadkézi faesztergálás Restaurálás A fentiek egyedi tervezése és kivitelezése.

Eredetiségvizsgálat, átírás

Eredetiségvizsgálat, átírás

Eredetiségvizsgálat, Szigetszentmiklós, Halásztelek, XXII. ker, XXI. ker Vállaljuk magánszemélyek és cégek gépjárműveinek teljes adásvétel ügyintézését, eredetiségvizsgálatát, állapotfelmérését valamint okmányirodai ügyintézését! Rövid határidővel, Önnek nem kell soban állnia, szabadságot kivenni mi megoldjuk Ön helyett! Cím: Szigetszentmiklós II. Rákóczi Ferenc út 32 /Rádiótorony lábánál az M0-ás mellett!/ Tel.:06203110282

Esküvő Szervezők

Esküvő Szervezők

Fotó és videófelvétel készítés, exkluzív esküvői meghívók, ültetőkártyák, stb. és minden ami esküvővel kapcsolatos. Esküvők teljeskörű fotózását és videózását is vállaljuk. Az esküvői DVD megszerkesztve, gyermekkori fotókkal, egyedi menüvel, borítóval kerül átadásra. Igény szerint a fotókról zenés, animált fotómontázst, slide-showt-t készítünk. Mottónk: Bárhol-Bármit-Bármikor

Flora Hungaria Kft.

Flora Hungaria Kft.

A virágkereskedelem kulturáltságának emelése, az anyagi és szellemi erőforrások jobb kihasználása, továbbá a magyar dísznövénytermesztés és kereskedelem jövőjének biztosítása. A létesítmény történelme A Flora Hungaria Korlátolt Felelősségű Társaságot 1993. január 8-án alapította 48 kertész. A létesítési cél megvalósítására a 448 taglétszámra bővült társaság Szigetszentmiklóson saját erőből, fél év alatt létrehozta korszerű virágcsarnokát, a szakma centrumát. A 10.000 m2-es csarnok és kapcsolódó létesítményei 1993. december 1-én kezdték meg működésüket. A jelentkező igények kielégítésére az 534 főre növekedett társaság 3.250 m2-rel növelte a virágcsarnokot, ennek használatbavétele 1994 októberében történt meg. A csarnok 13.500 m2-es részének 1/3-ában vágott virágot, 1/3-ában cserepes dísznövényt, 1/3-ában virágüzleti kellékeket árusítanak. Az árusítóhelyeket a Kft. tulajdonosai és azok bérlői használhatják. A nagybani kereskedelem erősödése miatt 2001. évben 5.100 m2-es logisztikai központ épült a működő csarnokhoz kapcsolódóan: 1.200 m2-es rakodózsilippel, 3.900 m2-es raktérrel. A logisztikai központ megvalósításával egyidejűleg megtörtént a jövőbeni elektronikus (internetes)

Ford Autonett

Ford Autonett

Személyautók, Haszongépjárművek, Használt autók, Finanszírozás, Biztosítás, Gépjármű bérbeadás, Autonett 5 év Garancia': Örömmel tájékozatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2009. február 2.-án bevezetésre került cégünk legújabb szerviz szolgáltatása, az 'Autonett 5 év Garancia'. Minden olyan magán vagy 'kis flotta' vásárló veheti igénybe, aki kereskedésünkben vásárolja új autóját, és garanciaszerződést köt. A szerződésben megnevezett gépkocsikra adott idő vagy futásteljesítmény eléréséig a szerződésben ismertetett feltételekkel vállalunk garanciát. Cégünk garantálja, hogy a gyártásból származó vagy anyaghibából bekövetkező alkatrész meghibásodásokat, amelyek eredeti gyári beépítésűek, meghatározott tételek erejéig az Autonett Kft. szerviz pontjai költségmentesen kicserélik vagy megjavítják. Autonett Garancia hatálya a következő egységekre terjed ki: Motor, Hátsókerék-hajtás, Sebessé gváltó, Első kerék-hajtás, A pontos részletekért, és a szerződés feltételeiről érdeklődjön Márkakereskedéseinkben ...

Tuti menü