Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport képes leírás - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu
részletek »

Sport - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigetszentmiklos.tlap.hu » Sport
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bailador Táncstúdió

Bailador Táncstúdió

A tánc öröm, aminek érdemes helyet adni, ezért mi olyan táncstúdiót építettünk, amilyenben mi is szívesen tanulnánk. Termeink felszereltsége mellett, olyan környezetet és hangulatot kívánunk teremteni, amelyben kellemes az időtöltés. Reméljük, hogy a táncok széles választékában megtalálja mindenki a saját elképzeléseinek legjobban megfelelőt: a laza szórakozást, az egyik-másik stílus elsajátítását már meglévő ismereteinek elmélyítését Állhatnak ezek mögött ambiciózus tervek vagy a mozgás kultúrájának szeretete. Célunk, hogy a Bailador Táncstúdióban otthonra leljenek mindazok, akik jó hangulatú közösségben kívánják kiélni a zene és a tánc világa által nyújtott élményeket. Csiri-Biri torna Pilates Jazz Balett Akrobatikus Rock and Roll Hip-Hop Latin táncok Hastánc Ritmikus Gimnasztia Salsa Alakformáló, erősítő, zsírégető torna Szalontánc Aerobic

Head Squashuto webshop

Head Squashuto webshop

Webáruházunk teljes körű képet kíván nyújtani vásárlóink számára a HEAD gyártó cég fallabdával kapcsolatos termékeiről! Squash ütők, gripek, húrok, cipők, táskák közül válogathatnak. Természetesen nem véletlen, hogy ennyi féle ütő van a piacon, mert nem mindegy, hogy egy squash ütőnek milyen a súlya, súlypontjának helyzete, anyaga, összetétele, rugalmassága vagy éppen merevsége, a húrozás feszessége, a grip vastagsága és anyaga. Ezen tulajdonságok személyre szabásával tudja az Önnek a legmegfelelőbb terméket kiválasztani. Megrendelését leadhatja telefonon, e- mailben és az adminisztrációs felületen egyaránt. Áruátvételre is több megoldást kínálunk, hiszen a kiválasztott termékeket átveheti személyesen is irodánkban, illetve igény esetén házhoz tudjuk szállítani.

Kickboxsziget

Kickboxsziget

Tradíció és Minőség A Szigetszentmiklós - Tököl Sportegyesület egy olyan sport szolgáltató egyesület, ahol széles rekreációs tevékenységen alapuló, egészség tudatos versenysport működik. Tevékenységében a testi, lelki, szellemi egyensúly megteremtésére törekszik. Céljai között kiemelt hangsúllyal szerepel az egészséges életmód kialakítása és az életminőség növelése. Egyesületünk 1983-ban alakult, alapítói Gnyálin István és dr. Veres Attila, a sportág válogatott versenyzői voltak. Az ő irányításukkal Tökölön és Szigetszentmiklóson indult meg a szakmai munka. A 80-as évek divatsportjának számító irányzat Tökölön is gyorsan hódított. Az első időszak szakmai célja közé tartozott a sportág megismertetése és megszerettetése. Sportrendezvényeken és beszámolókon mindenki meglepődött a magyar bajnoki címek és nemzetközi szintű csapat létrehozását célul tűző alapító mester tervein. Ezeknek a céloknak teljesítéséhez nagy utánpótlás bázisra volt szükség és egy olyan széleskörű szakmai alap letételére, ami hosszútávon biztosítja az egyesület eredményességét. Az első komolyabb megméretés két éves csapatépítő munka után, a korosztályos Budapest Bajnokságon való induláskor történt.

Oázis Wellness Park

Oázis Wellness Park

Fürdő szolgáltatásaink sportolási lehetőséget, élményeket kínálnak télen-nyáron, minden korosztálynak. Fedett medencéink vízminősége a legkorszerűbb Európai víztisztítási technológia szerint készültek. Fedett úszómedence, 20 m hosszú, 3 sávos, 28c-os. A medence mellett nyugágyak biztosítják a kellemes pihenést. A medencékben szakképzett úszóoktatóink iztézmények, és egyének úszásoktatását végzik.Óriás pezsgőfürdőnk különleges, barlangos környezetben, rattan bútorokkal, pihenőágyakkal várja vendégeit. A területen külön szauna, hidegvizes csobbanómedence található. A medence 30 férő helyes, 38c-os, 4 tangentorral, 3 gejzírfejjel, nyakmasszírozó vízzuhataggal rendelkezik.Terápiás medence hidromasszázzsal, 38 °C-os vízzel a sportolás, fárasztó hétköznapok után kellemesen ellazít.A tanmedence 10 méter hosszú, 33 c°-os, elsősorban úszásoktatásra, baba-mama úszásra használható.Úszásoktatás óvodásoknak, iskolásoknak, felnőtteknek. 20m hosszú, 3 sávos, 27-28 fokos úszómedence. A medence mellett nyugágyak biztosítják a kellemes pihenést. A medencében szakképzett úszó- oktatóink intézmények, és egyének úszásoktatását végzik.Aromaterápiás finn szaunák külső-belső csobbanómedencével.

Squash Fitness Center

Squash Fitness Center

A családi vállalkozásban épült és üzemeltetett szigetszentmiklósi Sziget Fitness Centert 1998 januárjában nyitottuk meg. Az eredetileg 1200 m2-es sport centrum 2004 januárjában 300m2-rel bővült továbbá augusztusban megnyílt a szolgáltató központ új étterme, 120 fős rendezvényterme, 4 brunswick bowling pálya. SZOLGÁLTATÁSOK Squash Tenisz Body Building Aerobic Szauna Infraszauna Pezsgőfürdő Masszázs Szolárium SQUASH Az alsó szinten 2 db a német ASB cég által épített squash pálya található. A fallabda pályák közül az egyik Magyarországon elsőként színes (zöld - sárga) A játékhoz lehetőség van ütő, labda és cipő bérlésére. TENISZ 2004. októberében elkészült fedett teniszcsarnokunk melynek egyedi szőnyeg + gumigranulátum borítása salak hatású és kíméli a játékosok izületeit. Csoportos és egyéni oktatásra szakképzett edző áll rendelkezésre. BODY BUILDING Az épület felső szintjén található 300 m2-es légkondicionált termünk melyet ATLASZ erősítő gépekkel és JOHNSON, HI-POWER kardió berendezésekkel szereltünk fel. Szakképzett edző segíti vendégeinket edzéstervek összeállításában, a gyakorlatok helyes végrehajtásában és táplálkozási tanácsadásában. Igény szerint személyi edzés.

Szigetszentmiklósi TK futsalarena

Szigetszentmiklósi TK futsalarena

A focipálya megközelítése: Az M0-ás autóút szigetszentmiklósi lehajtóján a Szigetszentmiklós táblát követve, az első közlekedési lámpánál balra fordulva érhető el a pálya, ahol 2 autóbusznak és 30 személyautónak a parkolására van lehetőség. A létesítmény tartalmaz egy 105 x 68 méteres FIFA I. osztályú minőségű műfüves, 300 lux fényerejű villanyvilágítással rendelkező, egy 20 x 40 méteres, csarnokkal állandóan fedett műfüves Futsal pályát, egy 20 x 30 méteres szabadtéri palánkos műfüves pályát, valamint egy 7 x 14 méteres műfüves lábtenisz pályát. A létesítmény 500 ülőhelyes, 1200 fő befogadó képességű, hangulatos Sport Büfével, valamint kiszolgáló létesítményekkel ellátott.

Tuti menü