Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan képes leírás - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu
részletek »

Ingatlan - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigetszentmiklos.tlap.hu » Ingatlan
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ingatlan Szigetszentmiklós

Ingatlan Szigetszentmiklós

Budapesttől néhány km-re helyezkedik el Magyarország középső régiójában a Csepel szigeten Szigetszentmiklós. Lakossága: 34331 fő. A Ráckevei-kistérség déli részén található. Körzetszáma: 24. Irányítószáma: 2310 A település határos Tököllel, Halásztelekkel, Szigethalommal, Taksonnyal és a fővárossal is. A város fejlettségének köszönhetően az ingatlanok viszonylag könnyen eladhatóak. Iparilag fejlett, sok a munkalehetőség. Több ember jár ide dolgozni a szomszédos helységekből, sőt Budapestről is, köszönhetően a Ráckevei-Hév útvonalának. Mindezek mellett vállalkozásra alkalmas ingatlanok és telkek is találhatóak itt, széles választékban.

Ingatlankereső

Ingatlankereső

Az ingatlankereső.eu egy online ingatlanközvetítő portál. A honlapon ingyenesen jeleníthető meg bármilyen típusú ingatlan apróhirdetés. Eladó vagy kiadó családi házak, telkek, lakások, és egyéb ingatlanok az ország bármely pontján. Nagy adatbázisunknak köszönhetően az ? akár speciális paraméterek mentén ? eladó vagy kiadó ingatlant keresők könnyen találhatnak honlapunkon számukra megfelelő lakást, telket, házat stb?

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Ingatlanok - Globaling ingatlan

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás INGYEN - Ingatlan eladás Lakó ingatlanok Mezőgazdasági földek Fejlesztési területek Üzleti ingatlanok Albérlet Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

J-Garden Kft

J-Garden Kft

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Lakáscentrum - Kiadó lakások és házak

Lakáscentrum - Kiadó lakások és házak

A Kiadolakas.hu honlapunkon a Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák kiadó lakás kínálata található meg, továbbá magánszemélyek egyéni ingatlan hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás, panel lakás, családi ház, ikerház, sorház, iroda. Ingatlanközvetítő irodáink az alábbi városokban működnek: Budapest, Budaörs, Dunaharaszti, Nagykanizsa, Miskolc. Működési területük: Budapest, Budaörs, Dunaharaszti, Törökbálint, Érd, Solymár, Dunakeszi, Szigetszentmiklós, Ráckeve, Taksony, Diósd, Nagykanizsa, Miskolc térségében van. Ingatlan közvetítői tevékenységünk kiterjed: eladó és kiadó lakások, családi házak, ikerházak, sorházak, irodák ingatlan közvetítésére, értékbecslésére, valamint ingatlan ügyek földhivatali ügyintézésére. A vevői igényeknek megfelelően kiadó lakás kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy minél hatékonyabban kiszolgálhassuk a kiadó lakás ingatlan iránt érdeklődő ügyfeleinket. Érdeklődőink legnagyobb arányban használt kiadó lakás igényükkel keresik meg irodánkat. Társasházi lakások mellett nagy számban szerepelnek panel lakások is www.kiadolakas.hu oldalunkon. Budapest, Budaörs, Dunaharaszti területén, valamint számos Pest megyei településen kínálunk kiadó családi ház (sorház, ikerház) ingatlanokat.

Lakóház és Udvar Kft.

Lakóház és Udvar Kft.

Irodánk a város bankcentrumában található, így könnyen megtaláljuk a legoptimálisabb hitelformát otthonának megvalósításához. Ha megálmodta családi házát közösen megkeressük a legjobb helyszínt és elképzeléseit életre keltjük a tervezőasztalon. Amennyiben iker-, sorház, vagy lakóparki lakást keres a kertvárosban vagy a központban, megtaláljuk családjának a legmegfelelőbbet! Cím: 2310. Szigetszentmiklós, Vak Bottyán u. 18. (Posta mellett a Raiffeisen bank fiókja felett)

Miklós Ingatlan Centrum

Miklós Ingatlan Centrum

Céginfó Köszöntünk minden kedves látogatót honlapunkon! Egyszer mindenki életében eljön az a nagy döntés, hogy házat, lakást szeretne vásárolni. Mi minden szakmai tudásunk alapján szeretnénk segíteni ebben a nagy életre szóló feladatban. Ajánlataink közül bízunk benne, hogy sikerül olyan ingatlant találni, ami felkeltette érdeklődését, és amelyet szívesen megnézne. Irodánk Szigetszentmiklós és környékén tevékenykedik, kollégáink időpont egyeztetéssel a legrövidebb időn belül bemutatják Önnek a kiválasztott ingatlant. Amennyiben bérbe adni vagy eladó ingatlanát szeretné értékesíteni bizalommal hívjon minket, vagy küldjön üzenetet.

Openhouse Szigetszentmiklós ingatlan iroda

Openhouse Szigetszentmiklós ingatlan iroda

Irodánk 3 fő tevékenysége: - újépítésű és használt ingatlanok értékesítése, bérbeadása - díjmentes hitel- és lízingügyintézés - jogi tanácsadás. Ezen szolgáltatásainkkal kívánjuk megkönnyíteni ügyfeleink ingatlannal kapcsolatos teendőit, intéznivalóit. Legyen Ön akár megbízónk, vagy vásárolni szándékozó ügyfelünk, mi végigkísérjünk Önt az eladás-vásárlás minden szakaszán. Hitelügyintézőnk segít eligazodni a finanszírozási kérdésekben, megtalálja Önnek a legkedvezőbb lakásvásárlási módozatot (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra), összeállítja a hitelkérelmi dokumentációt, megkíméli Önt a sorban állástól és az idegeskedéstől. Igény szerint már meglévő hitelét felülvizsgálja és kedvezőbbre cseréli. Állandó ügyvédi segítséggel rendelkezünk, így jogi képviselőnk bármilyen ingatlanjogi kérdésben rendelkezésére áll, lebonyolítja az adásvételi és egyéb szerződéseket, elintézi a hozzájuk kapcsolódó földhivatali ügyeket. BÍZZA PROFIKRA INGATLANÜGYEIT! Profi irodai háttérrel, munkatársaink folyamatos képzésével valamint a lehető legintenzívebb és legmodernebb marketingeszközök alkalmazása mellett segítünk eladni ingatlanát és megtalálni álmai otthonát. Működési területünk: Érd, Diósd, Tár

Póka Ingatlaniroda

Póka Ingatlaniroda

Irodánk 2004. januártól működik. Tulajdonos, és cégvezető: Póka László Tevékenységeink: · Ingatlanközvetítés, és értékbecslés · Hitelügyintézés Elsősorban Csepel-szigeten, illetve a Duna és az M5-ös autópálya által határolt területen Budapest tág vonzáskörzetében, valamint Budapest DK-i szélső kerületeiben végzünk ingatlanközvetítést, és hitelügyintézést. Bőséges kínálatunkban megtalálhatók az új, illetve használt lakóingatlanok, építési telkek, ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági célú ingatlanok. Kínálatunk bővítésén folyamatosan dolgozunk, adatbázisunkat napi rendszerességgel frissítjük. Ingatlanközvetítési tevékenységünk teljes körű: az ingatlan felértékelésétől, a szerződés lezárásáig figyelemmel kísérjük az ügyeket, és aktívan közreműködünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Bízunk benne, hogy amennyiben kapcsolatba kerül velünk, Ön is megtapasztalhatja arra irányuló törekvésünket, hogy az Ön ingatlanügylete is biztonságosan, és e mellett anyagilag is kedvezően alakuljon. Mottónk: Profikká válni úgy, hogy közben szerethetőek maradjunk. 2310 Szigetszentmiklós-Gyártelep Műúti üzletsor

Hirdetés
Rubin Ingatlan

Rubin Ingatlan

Az irodáról Cégünk a Rubin - Ingatlan, mely egy családi vállalkozás. Vállalkozásunkat 2006-ban alakítottuk, fő tevékenységi körünk az ingatlanforgalmazás, valamint az ingatlanközvetítés és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. Irodánk Szigetszentmiklóson található, ahol előzetes bejelentkezés alapján tudjuk Önt és családját fogadni. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk titkát reméljük Ön is megtapasztalja. Számunkra az a legfontosabb, hogy Ön is elégedett legyen. És ezt hogyan érjük el? Munkával nap mint nap! Továbbá folyamatos szakmai képzésünkkel. Pontos, precíz munkával és ami a legfontosabb b e c s ü l e t t e l ! Honlapunkon is Önt szeretnénk még jobban kiszolgálni. Velünk ezreket, akár tízezreket is spórolhat! Kényelemesen, otthonából tájékozódhat a hitel és kölcsön felvétel menetéről. Kezdje most az ügyintézést online rendszerünkön, és hagyja, hogy mi dolgozzunk az Ön hiteléért! Nálunk a vezető Pénzintézetek hitelei közül választhat. Független pénzügyi tanácsadóként Ügyfeleink igényeit igyekszünk mind hatékonyabban kielégíteni. Tegyen próbára minket! Kezdeményezze hitelét Online rendszerünkön, majd hasonlítsa össze a kiértékelt hitel- adatokat egy banki ajánlattal.

Vízpart Ingatlan

Vízpart Ingatlan

Iroda nyitvatartása: Hétfőtől Péntekig: 08:00 - 17:00 -ig Szombaton csak előre egyeztetett időpontban, vasárnap Zárva. Ingatlanok bemutatása: telefonos egyeztetés után, cím kiadása nélkül. Ügyvédi háttér, ingyenes, teljes körű hitelügyintézés, árkalkulációval, a vevő számára legalkamasabb hitelkonstrukcióval, országosan bármely bankkal! Lakások, házak hőtérképezése, bevezető áron! Ha az iroda által reklámozott függönyboltból vásárol, ingyenes lakberendezési tanácsadást nyujtunk! Gyönyörű, igényes, minőségi függönyök, karnis felszereléssel együtt! Ön csak kiválasztja, mi megvarrjuk és felszereljük! Valamint méretre szabott konyhabútor megrendelhető, hatalmas választékkal, különleges igényekkel a legkedvezőbb áron! Mire beköltözik elkészül! Mobil: 06 - 20 - 4815 - 871 Csak Fax: 06-24-444-790 Levélcím: 2310 Szigetszentmiklós, Ádám Jenő sétány 171. Emailcím: info@vizpartingatlan.hu Honlap: www.vizpartingatlan.hu Blank Lászlóné

Tuti menü