Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bank képes leírás - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu
részletek »

Bank - Szigetszentmiklós információs oldala.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szigetszentmiklos.tlap.hu » Bank
Keresés
Találatok száma - 5 db
Budapest Bank

Budapest Bank

A Budapest Bank Nyrt. több mint 20 éve a magyar bankpiac egyik meghatározó szereplője. A hitelintézet az ország egyik legelső kereskedelmi bankjaként, a kétszintű bankrendszer 1987-es kialakulása óta nyújt teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat a lakosság és az üzleti élet számára. A Budapest Bankban először 1995-ben szerzett részesedést jelenlegi többségi tulajdonosa, az amerikai GE (General Electric Company) pénzügyi üzletága, a GE Capital, a magyar kormány, állami vállalatok, valamint szövetkezetek közös tulajdonában lévő részesedés megvásárlásával. Tulajdonrésze növelésével a GE Capital 2001-ben a bank fő tulajdonosává vált, miután megvásárolta az EBRD, az ÁPV Rt., valamint a kisrészvényesek tulajdoni hányadát. Ettől az évtől kezdve a bank szilárd pénzügyi hátterét a GE biztosítja. A vállalat jelenlegi tulajdoni részesedése 99,73%. A GE Capital a GE pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalatait összefogó üzletága. Ezen belül működik a pénzügyi és banki szolgáltatásokat elsősorban a lakossági ügyfelek számára kínáló Global Banking üzletág, melynek része a Budapest Bank is.

CIB Bank

CIB Bank

30 éves működésünk során univerzális nagybankká, a hazai pénzpiac meghatározó szereplőjévé váltunk kimagasló technikai háttérrel, szaktudással rendelkezünk kiemelt hangsúlyt fektetünk új termékek, különösképpen az elektronikus szolgáltatások fejlesztésére, azok úttörő piaci bevezetésére dinamikusan bővítettük országos fiókhálózatunkat, melynek valamennyi egységében - élenjáró technikai hátterünknek köszönhetően - teljes körű bankszolgáltatást nyújtunk a nagyvállalati kör mellett fokozatosan bővülő szolgáltatási palettával nyitottunk a kis- és középvállalkozások felé nyitottunk a magánügyfelek irányába is, akik számára valamennyi hagyományos, lakossági banki szolgáltatást kínáljuk mindezt a tőlünk megszokott magas színvonalon, ügyfeleink érdekeit messzemenően szem előtt tartva nyújtjuk a CIB biztonságos és töretlen fejlődésének további garanciája a tulajdonosi háttér, a bank tulajdonosa az Intesa Sanpaolo S.p.A., amely 2007-ben a Sanpaolo IMI és a Banca Intesa fúziójával jött létre az új csoport 20% körüli átlagos piaci részesedésével Olaszország legnagyobb bankcsoportja, 540 mrd eurót meghaladó mérlegfőösszegével az európai pénzügyi piac csúcsbankjai közé tartozik

Erste Bank

Erste Bank

Az ERSTE BANK HUNGARY NYRT. a nemzetközi Erste Bank Csoport tagja, amelynek anyaintézete a száznyolcvan éves hagyományokkal rendelkező osztrák Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG. Az Erste Bank 1997 óta van jelen Magyarországon, és országos hálózatában kimagasló színvonalú pénzügyi szolgáltatások teljes sorát nyújtja lakossági és vállalati ügyfeleinek egyaránt. Az Erste Bank Csoport nemzetközi tapasztalata és a hazai piacon megalapozott pénzügyi és szolgáltatói háttere garantálja, hogy ügyfeleinek pénzügyeit a lehető legnagyobb hozzáértéssel kezelje. Az Erste Bank célja, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljen: munkatársait folyamatosan képzi, termékpalettáját az ügyfelek igényeinek megfelelően bővíti, informatikai rendszerei naprakészen követik a technológiai fejlődést. A korszerű infrastruktúra és a munkatársak felkészültsége biztosítja azt, hogy a bank ügyfelei a banki ügyleteiket gyorsan és hatékonyan, akár a nap 24 órájában bonyolíthassák.

OTP Bank

OTP Bank

Az OTP Csoport története 1949. március 1-jén jött létre az Országos Takarékpénztár Nemzeti Vállalat, a mai OTP Bank jogelődje. A bank - mindenekelőtt az elmúlt másfél évtized dinamikus átalakulásának köszönhetően - mára a régió meghatározó pénzügyi szolgáltató csoportjává fejlődött. A kezdetben lakossági betétgyűjtéssel és hitelnyújtással foglalkozó pénzintézet tevékenységi köre fokozatosan kibővült, az 1970-es években a tanácsok pénzügyeinek kezelésével, a kétszintű bankrendszer kialakítását követően, az 1980-as évek végétől pedig a vállalatok számára is megkezdte pénzügyi szolgáltatások nyújtását. Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A hitelintézet által végzett nem banki tevékenységeket leválasztották, létrejöttek a leányvállalatok, és a bank zászlóshajójává vált egy teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó bankcsoportnak, amely az univerzális bankszolgáltatásokon kívül egyebek mellett jelzálogbanki, lakástakarékpénztári, faktoring-, lízing-, alapkezelési, nyugdíjpénztári és egészségpénztári szolgáltatásokat is kínál. A kilencvenes évek közepén jelentős változáson ment át a legnagyobb hazai hitelintézet. A versenyképesség növekedését a legkorszerűbb integrá

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank

A VISA és a MasterCard bankkártyák bárhol a világon szívesen látott, sokoldalú és korszerű készpénzhelyettesítő fizetőeszközök. Segítségükkel kényelmesen és biztonságosan juthat készpénzhez, vagy fizethet kereskedelmi elfogadóhelyeken. Hitelkártyák A hitelkártyához nem kell bankszámlát nyitnia, vagy azon pénzt elhelyeznie, így Ön nem a saját pénzéből, hanem a bank által nyújtott, személyre szabott hitelkeretből költ. Ez a konstrukció maximális rugalmasságot biztosít Önnek pénzügyei intézésében. A hitelkártyával világszerte vásárolhat a Mastercard elfogadóhelyein. Megtakarítások, befektetések: Raiffeisen Pénzkeltető Iránytű a befektetésekben! Jelzáloghitelek Lak áshitelek Lakóingatlan ajánlataink A Bankunk finanszírozásában épülő lakóingatlan fejlesztésekben lakást vásárlóknak egyedi hitellehetőséget biztosítunk. Nem kérünk értékbecslést, így nem terheli Önt ennek költsége sem. Lehetősége van, illetve közüzemi- vagy telefonszámla bemutatása nélkül hitelt igényelni, így egyszerűen és gyorsan juthat hitelhez. Minden esetben kijelölt ügyintézőt biztosítunk, aki a hitellel kapcsolatos kérdésekben segíti Önt.

Tuti menü